Succesvolle Fruit Logistica Beurs Voor Synergy Systems
februari 11, 2019

Synergy Systems blikt terug op een zeer succesvolle Fruit Logistica beurs met diverse verkochte machines het nieuw gelanceerde Smart Machines Industry 4.0, en daarnaast was er veel aandacht voor Vers beleving.

Industrie 4.0 is een onderwerp in alle verschillende soorten industrieën en het is feitelijk al realiteit op veel gebieden. Het gaat allemaal om het netwerken van machines tijdens de productie, daarom heeft u machines nodig die via internet kunnen communiceren door real time data heen en weer kunnen sturen kunnen de machines informatie overdragen en kunnen ze ook instructies ontvangen. Ze verzamelen gegevens die in een cloud zijn opgeslagen. Synergy Systems biedt vanaf nu SMART-machines aan voor de Fresh Cut Industry.

SMART-productie:
SMART Machines of een hele SMART Factory kunnen de statussen van machines in realtime in de KRONEN Cloud overbrengen. De productiemanager, technicus of voorman kan de productiestatus van de machine of lijn op hun laptop of mobiele apparaat vanaf elke locatie en op elk gewenst moment controleren.

Transparantie en efficiëntie:
De verzamelde gegevens helpen om productieprocessen efficiënter te maken, bijvoorbeeld met betrekking tot productiviteit, flexibiliteit, kwaliteit en veiligheid. Door voorspellend onderhoud te implementeren, kunt u mogelijke storingen voorkomen.

De toekomst is flexibel:
De KRONEN SMART-oplossingen zijn modulair: we bieden een basismodule., of vertel ons wat u nodig heeft: wij ontwikkelen individuele, op maat gemaakte oplossingen voor u!

We realiseren Industry 4.0-oplossingen voor de sector Fresh-cut en laten u zien hoe SMART-applicaties werken in Fresh-cut.

vlnr: Hans Vos, Menno Jongsma, Jeroen Lijkendijk