Machines

Ons aanbod in producten / machines

Astra KA-750 schilmachine

Voor het schillen van: ananas, mango en meloen "Pineapplator" KA-750 gebruikt zijn grote Japanse stalen mes om vruchten verticaal te schillen. Doordat er tijdens het proces zo min mogelijk eetbaar vruchtvlees wordt verwijderd, is de productopbrengst 15% -20% hoger dan bij traditionele handpeeling.
Categories

  • Partner
  •  
  • Machine
  • Omschrijving
i

GEWA 5000V PLUS

Groente wasser GEWA 5000V PLUS met triluitvoer (productuitvoer over trilplaat) voor grotere capaciteiten, bijvoorbeeld ca. 600-2500 kg per uur, afhankelijk van product.

i

GEWA serie groenten was systemen

GEWA serie groenten was systemen in diverse uitvoeringen met banduitvoer of met triluitvoer in capaciteit variërend van 100-2500kg/uur afhankelijk van het product. De GEWA range varieert van de GEWA 2600, 3800, 4000, 5000, 6000.

i

GEWA XL with belt outfeed

Uitstekende wasresultaten voor grote hoeveelheden sla. Slasoorten, b.v. ijsberg tot 5 t/u of babyleaf tot 1,5 t/u worden efficiënt en zacht gewassen door een geoptimaliseerd helical wassysteem.

i

GEWA2600-B PLUS

Wasmachine GEWA 2600B PLUS met banduitvoer voor kleinere capaciteiten, bijvoorbeeld ca. 100-600 kg per uur, afhankelijk van product. Efficiënt en zacht wassen van sla, groente en fruit door middel van instelbare waterrotatie.

i

GEWA2600-V PLUS

Wasmachine GEWA 2600V PLUS met triluitvoer voor kleinere capaciteiten, bijvoorbeeld ca. 100-600 kg per uur, afhankelijk van product. Efficiënt en zacht wassen van sla, groente en fruit door middel van instelbare waterrotatie.

i

GEWA3800-B PLUS

Wasmachine GEWA 3800B PLUS met banduitvoer voor middelgrote capaciteiten, bijv. Ca. 200-1000 kg per uur, afhankelijk van product. Efficiënt en zacht wassen van sla, groente en fruit door middel van instelbare waterrotatie.

i

GEWA3800-V PLUS

Wasmachine GEWA 3800V PLUS met triluitvoer (productafvoer over trilscherm) voor middelgrote capaciteiten, bijvoorbeeld ca. 200-1000 kg per uur, afhankelijk van product. Efficiënt en zacht wassen van sla, groente en fruit door middel van instelbare waterrotatie.

i

GEWA4000-B PLUS

Wasmachine GEWA 4000B PLUS met banduitvoer voor middelgrote tot grotere capaciteiten, bijvoorbeeld ca. 400-1500 kg per uur, afhankelijk van product. Efficiënt en zacht wassen van sla, groente en fruit door middel van instelbare waterrotatie.

i

GEWA4000-V PLUS

Wasmachine GEWA 4000V PLUS met triluitvoer (productafvoer over trilscherm) voor middelgrote tot grotere capaciteiten, bijvoorbeeld ca. 400-1500 kg per uur, afhankelijk van product. Efficiënt en zacht wassen van sla, groente en fruit door middel van instelbare waterrotatie.

i

GEWA5000-B Plus

Groente wasser GEWA 5000V PLUS met banduitvoer (productuitvoer over gaasband) voor grotere capaciteiten, bijvoorbeeld ca. 600-2500 kg per uur, afhankelijk van product.

i

KDB120 Dipping Bath

Het KDB 120 dompelbad is ontwikkeld voor de eindbehandeling van geschild of gesneden fruit of groenten. Door toepassing van b.v. Nature Seal®, andere vloeistoffen of in water oplosbare poeders zal de houdbaarheid verlengen en daarmee de productkwaliteit verhogen.

i

Kronen AMS220

De AMS 220 ananas & meloen schilmachine is bij uitstek geschikt voor het schillen van fruit in een groot aantal verschillende vormen en maten. Door verschillende instelmogelijkheden kunnen de schilprocessen in tijd worden geoptimaliseerd.

i

Kronen AS-2

De multifunctionele appelschilmachine AS 4 (tafelmodel) is uitermate geschikt voor het verwerken van een breed assortiment appels (55 - 85 mm Ø): schillen, ontkernen en parten snijden in één keer!

i

Kronen AS-4

De multifunctionele appelschilmachine AS 4 (tafelmodel) is uitermate geschikt voor het verwerken van een breed assortiment appels (55 - 85 mm Ø): schillen, ontkernen, parten, plakjes en/of blokken snijden in één keer!

i

Kronen AS-6

De multifunctionele appelschilmachine AS 6 is perfect geschikt voor het schillen, ontkernen, parten, plakjes en/of blokken snijden van appels met een diameter van 55 - 85 mm. Met een capaciteit van maximaal 900 appels per uur is de machine geoptimaliseerd voor industriële toepassingen. Een cruciaal voordeel is het automatisch laden van appels en de automatische uitvoer van het eindproduct. Hierdoor worden de snelheid en efficiëntie van de productie aanzienlijk verhoogd.

i

Kronen AS1 ananas stans

Ananasschillen met klokhuis AS1 Solide tafelmodel voor zeer snel en nauwkeurig boren en schillen van verse ananas. Eenvoudige, gemakkelijke bediening door hoge transmissie gemakkelijk wisselen van mes. Ananas wordt direct in GN-container verzameld Geschikt voor productgrootte van max. 150 mm doorsnede.

i

Kronen CAP68

De koolsnijder CAP 68 is bijzonder geschikt voor het snijden van grote hoeveelheden witte en rode kool. De grote trechter maakt een continue vulling mogelijk. Schuine messen garanderen een optimale snede.

i

Kronen DECONWA PREP

De KRONEN DECONWA Prep bereidt hele groenten en fruit voor voor verdere verwerking. Het productoppervlak wordt gedecontamineerd door te wassen met zoet water, eventueel aangevuld met hygiënische toevoegingen. Dit voorkomt kruisbesmetting omdat er geen ziektekiemen tussen producten worden overgedragen of van de schil naar gevoelige snijvlakken worden overgebracht. Zo verbetert de houdbaarheid van eindproducten, zoals fruitsalade.

i

Kronen DS1000 Mobil

Bubble wash van knapperige sla, delicate kruiden of groenten DS 1000 mobil is een batch wasser en is bij uitstek geschikt voor het wassen van verse kruiden en delicate champignons, sla en groenten, voor het onderdompelen of afspoelen van ingevroren uien, voor het vers behandelen van versgesneden producten (bijv. Wortelen) houders. De traploze aanpassing van de wasintensiteit zorgt dat kleine hoeveelheden net zo grondig worden gewassen als met de hand.

i

Kronen Grid Cutter S195

De S 195 stansmachine is een tafelmodel dat perfect geschikt is om fruit en groenten (bijv. Appels, citroenen, tomaten, aardappelen) in partjes, sticks en figuurtjes te snijden.

i

Kronen GS10-2

De meest bekende bandsnijmachine voor sla, groente, fruit tot 1,5 t/u . Duizend keer beproefd en maakt nog steeds indruk met zijn innovatieve functies en perfecte snijkwaliteit. De GS 10-2 is de ultieme universele bandsnijmachine voor sla, groente, fruit, kruiden, vlees, vis, worst, brood, kaas, noten en nog veel meer. Ideaal voor gebruik in grootkeukens, horeca en industriële toepassingen.

i

Kronen GS10-2 TTS

Minder afval, betere controle over de snijmaten bij het snijden van sla, fruit, groente Gebaseerd op de beproefde techniek van 's werelds meest verkochte bandsnijmachine GS10-2, is de GS10-2 TTS bandsnijmachine ontwikkeld om de snijmaten volledig te beheersen en de verspilling van het gesneden product in combinatie met de horizontale uitvoer te minimaliseren.

i

Kronen GS20

Grootvolume bandsnijmachine voor sla, groente en fruit tot 4 t / u Voor het industrieel snijden van sla, groente, fijne kruiden, fruit en nog veel meer producten.

i

Kronen Handmatig Ananas top & tail machine

Handmatig ananas boven- en staartsnij-apparaat Solide tafelmachine. Instelbaar op producthoogte van 90 - 150 mm.

i

Kronen HGW handmatige stansmachine

Handmatige stansmachine met een grote verscheidenheid aan snijvormen van fruit, salades, groenten en kaas, bijv. het ontkiemen en verdelen van kool, het schillen en/of verdelen van ananas, tomaten in plakjes snijden en nog veel meer. Naast de bekende ponsvormen zijn de volgende speciale accessoires verkrijgbaar: ananas boven- en staartsnijder of snijmachine mango-ontpitter kiwi snij-inzetstuk peperboor koolboor savooiekoolboor en verdeler bloemkool verdeler.

i

Kronen K650 In-line continuous spin dryer

De eerste Kronen In-line continue batch centrifuge. Afhankelijk van de consistentie, vorm en grootte van het product en de gewenste drooggraad, kunnen de centrifugeertijden en centrifugesnelheden via een touchscreen worden aangepast en opgeslagen in de programma's. Afhankelijk van de cyclustijd en rotatiesnelheid zijn sommige parameters geautomatiseerd, b.v. snelheid van de buffertransporteur en van de uitvoerband. Het programma is dus duidelijk georganiseerd en gemakkelijk te bedienen. Met een optionele volumeregeling kan de productaanvoerhoeveelheid worden geoptimaliseerd.

i

Kronen KS-100 PLUS

De KS-100 PLUS, de topper van KRONEN-centrifuges voor groenten en slasoorten. De robuuste constructie, veiligheid en functie zijn gebaseerd op de eisen van de centrifuge DIN EN 12547-norm en de slacentrifuge DIN EN 13621-norm.

i

Kronen KS-600/900 ECO

De KS-900 ECO spin-droger is perfect geschikt voor het drogen van alle groenten zoals prei, peper (paprika), wortel, komkommer, ui, champignon, ananas maar ook knapperige sla, witlof, ijsbergsla, veldsla, delicate kruiden, etc. Een vast toerental (600/900 tpm) en draaitijden garanderen een constant resultaat voor een constante productkwaliteit, waardoor een optimale prijs-kwaliteitverhouding wordt verzekerd.

i

Kronen KS-7 ECO

De KS-7 ECO groente- en slacentrifuge centrifugeert sla, groenten, kruiden, fruit en vele andere producten.

i

Kronen KS-7 PLUS

De KS-7 PLUS, het standaard model van KRONEN centrifuges voor groenten en salades.

i

Kronen KSB-2

De KSB-2 koolboormachine boort/ontkernt zeer efficiënt kolen (bijv. rode en witte kool, spitskool) en kenmerkt zich door zijn gebruiksvriendelijke bediening, stabiliteit en hygiënisch design.

i

Kronen KSM100

De snijmachine KSM 100 is perfect geschikt voor het snijden van groenten, salades en fruit. Het is gemakkelijk te hanteren met zijn grote snedeur met twee invoeropeningen voor elke behoefte: Grote opening voor producten als kool, bladgroente en andijvie en kleine opening voor lange producten zoals komkommers, courgettes, wortelen, radijsjes etc.

i

Kronen KT80 handmatige koolsnijmachine

Handmatige kool- en meloenensnijder. Een tafelapparaat voor het zeer snel en veilig snijden van koolkoppen en meloenen. Gemaakt van zuurbestendig roestvrij staal AISI 304 en kunststof. Mesbescherming met vergrendeling, draaitafel met verstelbare producthouderplaten. Eenvoudige bediening door aanpassing van de houderplaten aan de grootte van de koolkoppen resp. grootte van meloenen.

i

Kronen KUJ-V

Nauwkeurig snijden van de fijnste blokjes, plakjes snijden en reepjes van uw meest delicate producten. De KRONEN high performance blok-, reep- en plaksnijmachine KUJ V snijdt groenten, fruit, vis en vlees in exacte en perfecte blokjes, reepjes en plakjes van 2 tot 20mm - in een enkele procesgang. Afhankelijk van het product en de snijdikte ligt de capaciteit tussen de 300 en 3000 kg per uur.

i

Kronen Multicorer

De MULTICORER (4 banen) voor het ontkernt salades en kool snel en efficiënt en verdeelt de producten desgewenst in 2 of 4 segmenten. De MULTICORER is ook leverbaar als 2-baans machine.

i

Kronen PGW pneumatische stansmachine

Pneumatisch snijden van fruit en groenten in verschillende snijvormen zoals kwartjes, blokjes, plakjes, sticks, figuurtjes etc. Grote verscheidenheid aan producten en universeel toepasbaar door breed assortiment aan snijgereedschappen, snijdiktes en op aanvraag ook speciale machinematen.

i

Kronen PGW XL pneumatische stansmachine

De PGW XL biedt een grotere hefhoogte (tot 400 mm) en is daardoor geschikt voor het snijden van groot fruit & groente (tot Ø 300 mm) in diverse snijvormen zoals kwarten, blokjes, plakjes, sticks figuurtjes etc. Grote verscheidenheid aan producten en universeel toepasbaar door breed scala aan snijgereedschappen, snijdiktes kunnen worden geleverd. Verder is er een speciale PGW "koolversie" beschikbaar voor het ontkernen en kwarteren van kool.

i

Kronen PL25K

De abrasieve schrap/schilmachine PL25K schilt en wast aardappelen, wortelen, bieten en andere wortelgroenten, tot 25kg per batch.

i

Kronen PL25S

De schilmachine PL25S is uitgerust met een messenschilsysteem met dubbelsnijdende messen. De PL25S schilt en wast aardappelen, wortelen, bieten en andere wortelgroenten en geeft het product een handgeschilde look.

i

Kronen PL40K

De abrasieve schilmachine PL40K schilt en wast aardappelen, wortelen, bieten en andere wortelgroenten, tot 40kg per batch.

i

Kronen Spirello S021

De groentesnijmachine S021 is perfect geschikt voor het snel en eenvoudig snijden van decoratieve spiralen van groenten (bijv. Wortelen, aardappelen, pompoenen, radijsjes, knolselderij, bieten, courgettes, etc.).

i

Kronen Spirello S150

Groentespiralen: de nieuwe groentetrend! Met de SPIRELLO 150 ben je in staat om op een snelle en schone manier grote hoeveelheden groenten in decoratieve spiralen te snijden (zoals wortelen, aardappelen, pompoenen, radijsjes, courgette, knolselderij etc.).

i

Kronen Sticks Cutter S198

De S 198 Sticks snijder is een compacte, horizontaal werkende tafelmachine, volledig gemaakt van RVS voor het snijden van groentesticks in diverse maten tot max. 100 mm lengte en 95 mm diameter met de standaard machine. Het meest geschikt voor het snijden van aardappelen, wortelen, courgettes, radijs, rapen, pastinaak, komkommers, knolselderij enz. Daarnaast zijn er een snij-inzetstuk (voor lengtesnede van komkommers) en diverse snij-inzetstukken voor figuren verkrijgbaar.

i

Kronen TONA S180K

Voor het nauwkeurig snijden van fruit en groenten zoals appels, tomaten, wortelen, uien, aardappelen, kiwi's, peren, champignons, citrusvruchten enz. In partjes, plakjes, sticks en figuurtjes. De Tona S180K is een slimme combinatie van de beproefde machines Tona E (wegder) & Tona S (snijmachine) Snijcapaciteit: tot 1.200 stuks per uur (20 stuks per minuut).

i

Kronen TONA-E Wedge Cutter

Exact snijden in segmenten van verschillende soorten fruit en groenten zoals tomaten, citroenen, appels, aardappelen en nog veel meer. Diverse inzetstukken voor segmentering in 4, 6 of 8 segmenten beschikbaar. Mobiele, pneumatisch aangedreven versie. Er zijn 16 snijinzetten en 1 pusher nodig. Capaciteit: tot 1.200 vruchten resp. groenten per uur.

i

Kronen TONA-Rapid S145

Efficiënt en economisch snijden van fruit en groenten zoals appels, tomaten, wortelen, uien, aardappelen, kiwi's, peren, champignons, citrusvruchten etc. in partjes (kwartjes), plakjes en reepjes Snijcapaciteit: tot 3.600 stuks per uur.

i

Kronen TONA-Rapid S145 3D

Snijmachine Tona Rapid 3D voor het efficiënt en economisch snijden /stansen van fruit en groenten zoals appels, tomaten, uien, aardappelen etc. Met de Tona Rapid 3D kunnen deze producten in partjes, plakjes en hapklare stukjes worden gesneden met een capaciteit tot wel 3.600 stuks per uur.

i

Kronen TONA-Rapid XL S146

Efficiënt en economisch snijden van grote groenten en fruit zoals ananas, paprika, aubergine en uien in partjes, plakjes of bijv. mango in grote blokken. Ananas kan zelfs worden geschild, ontkernd en in partjes gesneden worden in één beweging.

i

Kronen TONA-S Slicer

De Tona S snijmachine snijdt groente en fruit in exacte plakjes, vooral tomaten en citroenen. De sterke schuine stand van de messen garandeert perfect snijden van plakjes. Het messenblok kan heel gemakkelijk worden verwijderd en verwisseld met een reeks verschillende hulpstukken (bijv. Snijden van sticks. Capaciteit: tot 1.200 vruchten resp. groenten per uur.

i

Kronen TT450 Top & Tail Machine

De top & tail machine TT 450 is perfect geschikt voor het top- en tailing van groenten en voor het verwijderen van de kern van sla met platte steel (bijv. frisee, andijvie, Romana).

i

Kronen UVC-Lock

Betrouwbare en veilige oppervlaktedesinfectie van fruit- en groenteproducten en verpakkingsmaterialen. De UVC Lock is ontwikkeld in nauwe samenwerking met sterilAir® (CH-Weinfelden) voor oppervlaktedesinfectie van groente- en fruitproducten en van verpakkingsmaterialen zoals dozen, kratten en gereedschappen enz.

i

Kronen Vortex Washing System

De Vortex-lijn van KRONEN is ontwikkeld voor de eindbehandelingsfase van groenten (zoals diverse bladsalades, wortelproducten, etc.) maar ook voor fruit zoals appels en druiven die kiemreductie en verlenging van de houdbaarheid bereiken en daarmee de kwaliteit van producten. Het product komt voorzichtig een leidingsysteem binnen zonder door een pomp te gaan. Chemicaliën en ontsmettingsproducten kunnen in verschillende stadia van het producttransport door de machine worden toegevoegd. Bij de uitvoer wordt het product met vers water gespoeld door middel van speciale nozzles die bovenop de uitvoerband zijn geplaatst.

i

PAPRIKA-GEWA 3850V PLUS

De PAPRIKA-wasmachine GEWA 3850V PLUS is speciaal ontworpen voor het wassen en uitsorteren in goed product, zaadjes en zaadlijsten, van in zijn geheel gesneden paprika.

i

GKS CP Serie

CP 350 en CP 350 PLUS: compact, flexibel en veelzijdig machines geschikt voor verpakken met weeg- en doseersystemen, maar ook zeer geschikt voor handmatig vullen.

i

GKS EASY

Vorm-, vul- en sluitmachine speciaal ontworpen voor snel en gemakkelijk omstellen en dus uitermate geschikt voor kleine serieproductie tot een zakbreedte van 250 mm.

i

GKS FLOW Serie

FLOW 350 en FLOW 500: Volgende generatie verticale vorm-, vul- en sluitmachines. De machines hebben een geïntegreerd touchscreen met 200 programma's, waardoor ze eenvoudig te bedienen en te bedienen zijn. De machine kan aan de buiten- en binnenkant van het frame volledig worden afgewassen en heeft een IP-classificatie van IP67 door de hele machine en IP69K op de servomotoren.

i

GKS MINI

Zeer compacte vorm-, vul- en sluitmachine geoptimaliseerd voor het efficiënt en automatisch creëren van zakken en vullen tot een zakbreedte van 160 mm.

i

GKS Packaging Combimat multihead wegers

COMBIMAT-SERIE: Gebruiksvriendelijke multiheadwegers De multihead Combimat-wegers transporteren producten via een centrale trilconus en trilbakken naar de voorraadbakken. De wegers zijn gemaakt van RVS en makkelijk schoon te maken doordat alle bakken, goten en glijgoten zonder gereedschap gedemonteerd en weer teruggeplaatst kunnen worden.

i

GKS UP Serie

De UP-serie is uitermate geschikt voor een groot aantal verpakkingsformaten en -volumes. De UP 350, UP 350 SERVO en de UP 500. De UP 350 is verkrijgbaar in twee versies. De ene heeft een pneumatisch aangedreven sealsysteem (UP 350) en de andere versie is voorzien van een servo-aangedreven sealsysteem (UP 350 SERVO). Deze twee machines kunnen een breed scala aan verpakkingsformaten aan (75 tot 350 mm zakbreedte en onbeperkte zaklengte) en hebben een capaciteit tot 70 zakken per minuut. De UP 500 kan verpakkingsformaten van 200 tot 500 mm zakbreedte en onbeperkte zaklengte aan en heeft een capaciteit van maximaal 20 zakken per minuut.

i

Formit Combi 1000 vegetable peeler

De FORMIT Combi-schillers zijn gebaseerd op een gepatenteerde methode ontwikkeld door FORMIT Foodprocessing. De combischiller kan gebruikt worden voor het schillen van zowel kleine als grote producten. De dunschiller werkt met ronde en ovale producten. Door de dunschiller te voeden met een schone (gewassen of geborstelde) grondstof, produceert de dunschiller een mesachtig snijvlak op het eindproduct. Capaciteit varieert van 600-1100 kg / u

i

Formit combi 5 vegetable peeler

De COMBI-5 dunschiller is ontworpen voor een continue productie tot 500 kg/uur (aardappelen, gesorteerd). De unieke en gepatenteerde FORMIT Combi-dunschiller is een machine met een messensnijvlak, wat resulteert in een zeer goed afgewerkt product. Capaciteit tot ca. 500kg/u

i

Fine Foods Mixing Machine FM 300–500

De VAKONA-mengmachines voor fijn voedsel zijn ontworpen voor gebruik bij de productie van delicatessen en fijn voedsel. Ze zijn geschikt voor het mengen en mengen van allerlei soorten voedsel, bijvoorbeeld salades, vlees, vis, gevogelte, maar ook voor de productie van convenienceproducten.

i

Fine Foods Mixing Machine FM 60–250

De VAKONA-mengmachines voor fijn voedsel zijn ontworpen voor gebruik bij de productie van delicatessen en fijn voedsel. Ze zijn geschikt voor het mengen en mengen van allerlei soorten voedsel, bijvoorbeeld salades, vlees, vis, gevogelte, maar ook voor de productie van convenienceproducten.

i

Fine Foods Mixing Machine FM 750–1800

De VAKONA-mengmachines voor fijn voedsel zijn ontworpen voor gebruik bij de productie van delicatessen en fijn voedsel. Ze zijn geschikt voor het mengen en mengen van allerlei soorten voedsel, bijvoorbeeld salades, vlees, vis, gevogelte, maar ook voor de productie van convenienceproducten.

i

Astra FAP-1001 schilmachine

FAP-1001, de "Peel-A-Ton XL" is de krachtige en snelle versie van KA-700H voor zware gebruikers. Automatische uitwerper maakt de werksnelheid drie keer zo hoog. Gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken, waardoor een ongecompliceerde training mogelijk is voor werknemers van elk niveau.

i

Astra KA-700H schilmachine

Compact ontwerp, verstelbaar en uiterst efficiënt, de bekroonde KA-700H, de "Peel-A-Ton", is een arbeidsbesparend apparaat dat pelt met de droom van de eersteklas precisie-koks. Gemakkelijk te bedienen en gemakkelijk schoon te maken.

i

Astra KA-720 schilmachine

Voor het schillen van: ananas, mango en meloen KA-720 is de betaalbare, kleinere versie van KA-750 voor lichte gebruikers. Aanbevolen voor gebruikers die ananas in kleinere hoeveelheden schillen.

i

Astra KA-730 schilmachine

SPeciaal voor het schillen van: mango en meloen KA-730 is de betaalbare, kleinere versie van KA-750, speciaal vervaardigd voor mango's. Mogelijk om alle kleine tot grote mango's te schillen met dezelfde snelheid van KA-750. Aanbevolen als u geen ananas schilt.