KRONEN NAHRUNGSMITTELTECHNIK

Kronen GmBH, Marktleider & Wereldwijd opererend leverancier en partner van machines en systemen en verwerkingslijnen voor de levensmiddelenindustrie met verwerkingslijnen, machines, en vertegenwoordigingen in meer dan 100 landen.

HITEC FOOD SYSTEMS

Hitec Food Systems B.V. is gespecialiseerd in het leveren van integrale maatwerkoplossingen waarbij de focus op productcost efficiency, efficiency, innovatie geïntegreerd in een ergonomische hygiënisch design centraal staat.

KERSTEN INTEGRATED WEIGHING

KIW ontwerpt, produceert en installeert complete industriële weegoplossingen, van hoogwaardige tafelweegschalen, checkwegers, weegbanden en doseersystemen speciaal ontwikkeld voor toepassingen in de levensmiddelen verwerkende industrie.

gks

GKS PACKAGING

GKS packaging biedt een uitgebreide lijn verticale vorm-, vul- en sluitmachines die compleet in eigen huis ontwikkeld, ontworpen en gebouwd worden. Daarnaast worden, wegers, doseersystemen, banden, bordes klantspecifiek gebouwd en geleverd. Wij leveren deze zowel als standalone machine of als complete weeg- en verpakkingslijn.

TENRIT FOODTEC

Tenrit ontwikkelt en produceert oplossingen voor de verwerking van voedingsmiddelen sinds 1991. Sindsdien zijn voortdurende ontwikkeling en innovatie de garantie voor het succes.
Wanneer u een Tenrit product koopt, kunt u op hoge normen vertrouwen. Wij leveren kwaliteit “made in Germany”.

BOSS VACUUM

State-of-the-art vacuümtechnologie
Snel, betrouwbaar, productspecifiek en gebruiksvriendelijk. Optimaliseer uw productie processen met een vacuümverpakkingsoplossing van BOSS. Standaard machines met een breed scala aan opties (van kleine tafelblad apparaten tot een geheel verpakkingslijn), machines voor speciale doeleinden voor speciale toepassingen.

FORMIT-EKKO MASKINER A/S

FORMIT is de afdeling voedselverwerking van EKKO Maskiner A / S en is sinds 1990 actief op de markt voor voedselverwerking, We ontwikkelen, produceren en verkopen apparatuur die wordt gebruikt voor het schillen en vormen van aardappelen, wortelen en knolgewassen.
We leveren productielijnen, met een capaciteit van 400-9000 kg / uur. en hebben wereldwijd honderden tevreden klanten van Combi-peeler en Profiler.

Optimum Sorting

Optimum N.V. werd in 2017 opgericht om de beste optische sorteerders te vervaardigen voor de voedingsindustrie. Met behulp van de nieuwste technologieën inspecteren sorteerders tal van losse voedselproducten zodat deze beantwoorden aan de hoogste voedingsnormen. Ze ontwikkelen machines, speciaal voor het sorteren van producten met diverse optische gebreken. In de productstroom worden verkleuringen, vormafwijkingen en ongewenste bestanddelen gedetecteerd en met hoge precisie verwijderd.
Als system integrator in vision control werkt Synergy Systems samen met Optimum Sorting.