Partners

1+1 = 10. Of 100. Of zelfs 1000. Samen met onze partners kunnen wij wat een individuele machinebouwer niet kan: het creëren van de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Kronen

Kronen

Een betrouwbare innovator waar de klant centraal staat

Zeg je klanttevredenheid, dan zeg je Kronen. De hele bedrijfsfilosofie van deze marktleider is erop gebaseerd om hun klanten optimale oplossingen te bieden en technisch perfecte producten te vervaardigen. Het leveren van de beste kwaliteit is voor hen een vanzelfsprekendheid, voortdurende innovatie een voorwaarde voor duurzaam succes. Niet voor niets dat zij inmiddels in meer dan 100 landen vertegenwoordigd zijn. Wij zijn trots op deze samenwerking met onze hoofdpartner!

 

Naar bedrijfswebsite

HiTec

Standaard is niet goed genoeg

Hygiëne, betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit, dat zijn de pijlers waarop HiTec Food Systems B.V. draait. Met enkele decennia aan ervaring in de voedselverwerkingstechnologie op zak ontwikkelen en produceren ze RVS-oplossingen op maat. Met de inzet van de juiste technologie en hun expertise leveren ze machines die een lange levensduur garanderen en die waarde toevoegen aan de producten van de klant.

Naar bedrijfswebsite

Hitec
Kersten

Kersten

Weegsystemen naar wens

Kersten Integrated Weighing ontwerpt, produceert en levert compleet op maat gemaakte industriële weegsystemen en losse componenten daarvan. Deze componenten zijn onder te verdelen in krachtopnemers (load cells), inbouwdelen, accessoires en (programmeerbare) indicatoren die in iedere applicatie kunnen worden toegepast. Een team van gespecialiseerde medewerkers en een uitgebreide voorraad garanderen een uitstekende ondersteuning en dienstverlening.

Naar bedrijfspagina

GKS

Inventieve eenvoud

Simplicity is key bij GKS Packaging. And your wish is their command. Vertel GKS wat je nodig hebt en zij gaan aan de slag om jou te voorzien van een ultra betrouwbare, kosteneffectieve, modulaire verpakkingsmachine. Ze ontwerpen en bouwen in-house efficiënte, betrouwbare en gebruiksvriendelijke machines die een zo hoog mogelijke productiviteit garanderen. Bij GKS krijg je waar voor je geld.

Naar bedrijfswebsite

GKS

Formit

Formit ontwikkelt en produceert apparatuur die gebruikt wordt voor het schillen en vormen van aardappelen, wortelen en knolgewassen. Ze leveren productielijnen met een capaciteit van 400-9000 kg per uur. Door steeds in dialoog te blijven met de klant, blijven zij hun kennis uitbreiden en kunnen ze de hoogste kwaliteit garanderen. Formit heeft wereldwijd honderden tevreden klanten van Combi-peeler en Profiler.

Naar bedrijfswebsite

BS verpackung

State-of-the-art vacuümtechnologie. Snel. Betrouwbaar. Product specifiek en gebruiksvriendelijk: met de vacuümverpakkingsoplossingen van BOSS optimaliseert u uw productieprocessen. Daarnaast hebben ze veel aandacht voor de presentatie van het product. Boss Vakuum levert standaard machines met een breed scala aan opties (van kleine tafelapparaten tot een hele verpakkingslijn) en machines voor speciale doeleinden en specifieke toepassingen.

Naar bedrijfswebsite

Optimum

Het doel van Optimum? De beste optische sorteerders vervaardigen voor de voedingsindustrie. Met behulp van de nieuwste technologieën inspecteren sorteerders tal van losse voedselproducten zodat deze beantwoorden aan de hoogste voedingsnormen. Ze ontwikkelen machines die speciaal gemaakt zijn voor het sorteren van producten met diverse optische gebreken. Zo worden verkleuringen, vormafwijkingen en ongewenste bestanddelen gedetecteerd en met hoge precisie verwijderd.

Naar bedrijfswebsite

Vakona

Innovatief en modern, zo zouden wij Vakona graag omschrijven. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van machines voor de voedselverwerkingsindustrie. De focus ligt op machines voor mixing, blending, tumbling, vacumeren, conserveren of een combinatie van deze processen. Vakona is wereldwijd vertegenwoordigd in 100 landen. Het is een echt familiebedrijf dat graag langdurige zakelijke relaties onderhoudt met haar klanten, dealers en leveranciers.

Naar bedrijfswebsite

BurgMetaal

Burgmetaal is groot geworden door enthousiaste meedenkers, die werken aan het verbeteren van de productieprocessen van hun klanten. Vakkennis en betrokkenheid zijn hun sleutelwoorden, waardoor ze (maat)werk kunnen leveren. Hiermee hebben ze inmiddels een indrukwekkende referentielijst opgebouwd in de voedselverwerkings- en verpakkingsindustrie. Ze produceren de machines in eigen fabriek, wat niet alleen de kwaliteit, maar ook de levertijd ten goede komt.

Naar bedrijfswebsite

Astra

Astra’s oprichter  groeide op in Japan, op een kaki-boerderij waar hij als kind tonnen kaki’s schilde. Nadat zijn moeder fysiek overbelast raakte, besloot hij om een schilmachine te ontwikkelen die mensen écht helpt. Het kostte hem tien jaar, maar het leverde hem wel het grootste marktaandeel in Japan op. Hij zette met succes de technologie door voor groter en moeilijker te schillen fruit, zoals sinaasappel, kiwi en ananas.

Naar bedrijfswebsite