GS10-2_LEEK_012_M_h_rgb_20140129_DPX

Kronen Nahrungsmitteltechnik

Kronen GmBH is marktleider & wereldwijd opererend leverancier van machines, systemen en verwerkingslijnen voor de levensmiddelenindustrie met vertegenwoordigingen in meer dan 100 landen.

12000kg FDS BDS 5000 3

HiTec Food Systems

Hitec Food Systems B.V. is gespecialiseerd in het leveren van integrale maatwerk oplossingen waarbij de focus ligt op productcost efficiency en waar innovatie geïntegreerd in een ergonomische  hygiënisch design, centraal staat.

Screenshot_10

Kersten Integrated Weighing

KIW ontwerpt, produceert en installeert complete industriële weegoplossingen, van hoogwaardige tafelweegschalen, checkwegers, weegbanden en doseersystemen tot en met de met Trac-IT YCM software geïntegreerde systemen speciaal ontwikkeld voor toepassingen in de levensmiddelen verwerkende industrie.

1542707030.2784_115_o

GKS Packaging

GKS packaging biedt een uitgebreide lijn verticale vorm-, vul- en sluitmachines die compleet in eigen huis ontwikkeld, ontworpen en gebouwd worden. Daarnaast worden, wegers, doseersystemen, banden, bordes klantspecifiek gebouwd en geleverd. Wij leveren deze zowel als standalone machine of als complete weeg- en verpakkingslijn.

TENRIT 2

Tenrit Foodtec

Tenrit ontwikkelt en produceert oplossingen voor de verwerking van voedingsmiddelen sinds 1991. Sindsdien zijn voortdurende ontwikkeling en innovatie de garantie voor het succes.

Wanneer u een Tenrit product koopt, kunt u op hoge normen vertrouwen. Wij leveren kwaliteit “made in Germany”.

BOSS

Boss Vacuum

State-of-the-art vacuümtechnologie
Snel, betrouwbaar, productspecifiek en gebruiksvriendelijk. Optimaliseer uw productie processen met een vacuümverpakkingsoplossing van BOSS. Standaard machines met een breed scala aan opties (van kleine tafelblad apparaten tot een geheel verpakkingslijn), machines voor speciale doeleinden voor speciale toepassingen.

Screenshot_1

FORMIT-EKKO Maskiner A/S

FORMIT is de afdeling voedselverwerking van EKKO Maskiner A / S en is sinds 1990 actief op de markt voor voedselverwerking, We ontwikkelen, produceren en verkopen apparatuur die wordt gebruikt voor het schillen en vormen van aardappelen, wortelen en knolgewassen.

We leveren productielijnen, met een capaciteit van 400-9000 kg / uur. en hebben wereldwijd honderden tevreden klanten van Combi-peeler en Profiler.