Kronen Online Klantendagen 4 tot 7 oktober 2021

INTERNATIONALE ONLINE KRONEN KLANTENDAGEN 2021

Van 4 tot 7 oktober presenteert KRONEN oplossingen voor de voedselverwerkende industrie – live en interactief.
Op deze puur virtuele klanten-dagen van het familiebedrijf uit Kehl-am-Rhein (Duitsland) staan ​​noviteiten en live machinedemonstraties op het programma. Deelnemers van over de hele wereld kunnen via speciaal geselecteerde online workshops veel expertise opdoen. Daarnaast zorgen één-op-één demonstraties samen met KRONEN-specialisten en discussies voor veel uitwisseling van ideeën en interactie.
Door de pandemie was er twijfel over het oorspronkelijk in juni geplande klanten-evenement voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Daarom nodigt KRONEN nu deze regio uit om in oktober deel te nemen.

Net als bij een reguliere Klantendag bij KRONEN, die normaal gesproken plaatsvindt op de productielocatie in Kehl, ligt de focus van het programma op machinedemonstraties. Technologieën voor het verwerken van salade, fruit, groenten, vlees, vis, veganistische vervangers en gebakken goederen zullen worden gepresenteerd. Gedurende de vier dagen kunnen deelnemers kiezen uit een gevarieerd programma van workshop webinars en live machinepresentaties. Deelnemers met speciale producten of wensen kunnen in een individuele live-afspraak demonstraties krijgen op machines naar keuze.

Verder staat het team van KRONEN klaar om een ​​uitgebreide hoeveelheid toepassingsgerelateerde, innovatieve expertise te bieden, bijvoorbeeld over de volgende onderwerpen:
• Hygiëne van water, lucht en product: een totaalconcept voor hygiëne en houdbaarheid.
 Deel 1. – Oplossingen voor de hygiëne van hele groenten- en fruitproducten in de DECONWA Prep.
 Deel 2. – Oplossingen voor de hygiëne van producten en proceswater met Citrocide.
 Deel 3. – Oplossingen voor het hygiëne van droge oppervlaktedesinfectie met de UVC Lock.
• Intelligente oplossingen voor de bewaking en besturing van machines en netwerksystemen (Industrie 4.0).
• Toepassing van robots in Freshcut met bijvoorbeeld avocado

De online Customer Days voor de internationale industrie worden in het Engels gehouden, maar alle workshops zijn beschikbaar in de volgende vier talen: Engels, Frans, Duits en Spaans. Klanten uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland kunnen zich ook inschrijven, aangezien oorspronkelijk in juni het eerste evenement voor het Duitstalige gebied zou plaatsvinden. Vanwege de pandemie, die aarzeling had veroorzaakt bij het registreren, heeft KRONEN nu echter besloten om beide evenementen te combineren en in het najaar een gezamenlijk platform voor alle landen aan te bieden.

“We hebben van sommige gebieden in de branche feedback gekregen dat er op dit moment geen vraag was naar een evenement. Vanwege de pandemie zijn bedrijven momenteel voorzichtig en wachten ze af hoe de situatie zich ontwikkelt – begrijpelijkerwijs, en dus is de vraag niet zo hoog geweest als verwacht. We zijn verheugd met de aanmeldingen die we hebben ontvangen en de respectievelijke interesse. Uiteraard worden ingeschreven deelnemers persoonlijk geadviseerd tijdens individuele afspraken. Bovendien nodigen we daarom alle geïnteresseerde bedrijven uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland uit om deel te nemen aan de gezamenlijke internationale klantendagen in oktober”, aldus Stephan Zillgith, woordvoerder van de directie van KRONEN.

“Voor ons bij KRONEN is het belangrijk dat interactie op persoonlijk niveau en individueel overleg ook mogelijk is tijdens een puur online evenement. Daarom hebben we na elke workshop vragen- en discussiesessies. Ook is iedereen die dat wenst welkom om machinedemonstraties bij te wonen als onderdeel van een individuele afspraak, om hun eisen of producten in een live dialoog met een KRONEN-expert door te spreken. Uiteraard zullen onze wereldwijde vertegenwoordigers beschikbaar zijn voor hun regionale klanten.”

Online inschrijven is mogelijk vanaf half augustus. De deadline voor aanmelding is 24 september 2021.
Technische vereisten: de online Klantendagen worden gehost op Microsoft Teams die deelnemers eenvoudig als App op hun pc of smartphone kunnen downloaden. Elke geregistreerde deelnemer ontvangt dan een individuele link van KRONEN en klikt eenvoudig op de link wanneer de betreffende workshop start. Meer is er niet nodig, alleen een pc of een mobiel apparaat, de Teams-app en indien beschikbaar een webcam.

https://www.kronen.eu/en/KRONEN-Live2021